Вплив Coca Cola на організм людини 


Дуже часто ми бачимо, що до раціону харчування крім основних продуктів споживають газовані напої, зокрема Coca Cola.

А який вплив має Coca Cola на організм людини? 


                                                 Факти про вплив Coca Cola

1.Щоб почистити туалет , вилийте банку Coca Cola в раковину і не змивайте протягом години.

2.Щоб видалити іржаві плями з хромованого бампера машини , потріть бампер пом'ятою алюмінієвою фольгою  змоченою в Coca Colі .

3.Щоб видалити корозію з батарей в автомобілі , полийте батареї банкою  Coca Cola , і корозія зникне.

4.Щоб розкрутити заіржавілий болт , змочіть ганчірку  Coca Cola і обмотайте нею болт на кілька хвилин.

5.Щоб очистити одяг від забруднення , вилийте банку  Coca Cola на купу брудного одягу , додайте пральний порошок і виперіть в машині як звичайно.

 

                                                 Досліди

А зараз ми проведемо досліди впливу Coca Cola на організм людини.


1. Для експериментального підтвердження шкідливого впливу газованих напоїв на зуби я взяла подібний за структурою матеріал - яєчну шкаралупу.




Взяла два шматочки яєчної шкаралупи. Один шматочок шкаралупи помістила в воду, а інший в  Coca Cola. Протягом 10 хв шкаралупа, що знаходиться в  Coca Cola забарвилася в коричневий колір, шкаралупа в воді колір не змінила. У наступні 9 годин шкаралупа в  Coca Cola потемніла ще сильніше, а шкаралупа в воді залишалася без змін.

Отже, я зробила висновок, що після вживання Coca Cola можливе потемніння зубів, і ймовірно Coca Cola руйнує зубну емаль.


 


2. У багатьох джерелах мережі Інтернет зазначалося, що Кока-Кола здатна за 4 дні розчинити нігті;

     Для того, щоб з`ясувати правдивість міфів про розчинення нігтів, мною був проведений експеримент. Посуд наповнила  Coca Cola, потім опустила нігті у посудину. Відразу почали виділятися бульбашки навколо нігтів. Нігті плавали на поверхні та «шипіли» протягом 2 годин; згодом нігті набули коричневого відтінку та потонули. Після того протягом тижня жодних змін об’єкта дослідження не відбулося.




                  Отже, що ж відбувається після вживання Cocа Cola:                              Через 10 хвилин. 10 чайних ложок цукру « ударять » по вашій системі ( це щоденна норма ) . Вас не тягне блювати , бо фосфорна кислота пригнічує дію цукру.
Через 20 хвилин. Відбудеться стрибок інсуліну в крові. Печінка перетворює весь цукор в жири.               

Через 40 хвилин. Поглинання кофеїну завершено . Ваші зіниці розширяться . Кров'яний тиск збільшиться , тому що печінка викидає більше цукру в кров. Блокуються аденозинові рецептори , тим самим запобігаючи сонливість.                                                                                       

Через 45 хвилин. Ваше тіло збільшить виробництво гормону дофаміну , стимулюючого центр задоволення мозку. Такий же принцип дії у героїну .      

Через годину . Фосфорна кислота зв'язує кальцій , магній і цинк у вашому кишечнику , прискорюючи метаболізм. Збільшується виділення кальцію через сечу.                                                                                              

Більш ніж через 1 годину. Сечогінні дії входить в гру. Виводяться кальцій , магній і цинк , які знаходяться у ваших кістках , так само як і натрій , електроліт і вода.                                                                       

Через 1,5 години. Ви стаєте дратівливим або млявим. Вся вода, що міститься в Coca Cola , виводиться через сечі.

 

Здоров’я залежить від самої людини, її способу життя. Тільки сама людина може регулювати своє харчування, яке сприяє збереженню здоров’я на хорошому рівні. 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Емоції. Значення в житті людини.

Червона Книга